Wat is een trouwkrediet?

De organisatie van een bruiloft vraagt tegenwoordig veel geld. Daarom vragen veel koppels vandaag de dag om huwelijksfinanciering en een bruiloftsplanner.
Dit laatste is een lening die kan worden aangegaan door het echtpaar en zelfs door elk echtpaar dat zich wil verenigen, maar niet over een voldoende budget beschikt en noodzakelijk is voor de realisatie van het grote evenement dat hun bruiloft is.
In principe is het een financiering om alle uitgaven in verband met de ceremonie te dekken.

Weet de hoogte van de financiering

In de eerste plaats is het heel belangrijk om te weten wat het totale te lenen bedrag is. Ook is het berekenen van het totale bedrag van de kosten die nuttig zijn voor het evenement van essentieel belang vooraleer een bruiloftstegoed te onderschrijven.
De volgende lijst zal zeker niet alle dingen presenteren die een koppel nodig heeft voor een bruiloft, maar het kan er wel een idee van geven: bruiloften, trouwringen, trouwjurken,……… U moet dus rekening houden met alles zonder details te vergeten voordat u een beslissing neemt over het bedrag. U kunt ook verder gaan door ons artikel over het huwelijksbudget te lezen. Je realiseert je al snel dat tussen de kamer, de bruiloft planner, de dj, de huwelijksreis een unie erg duur kan zijn!

Waar kan ik een krediet aanvragen?

Hier is een van de beste opties om een huwelijkslening aan te vragen bij uw eigen bank of een erkende snelle kredietinstelling.
In het geval van een lening zonder bewijs van een bank, is het waarschijnlijk dat de bank de kredietnemer zal vragen om een rekening te openen bij zijn instelling.
Het is van essentieel belang om te vermelden dat het aan de schuldenaar wordt geadviseerd om voor elke inschrijving te informeren naar de vervaldatum van de betaling, maar vooral naar de rentevoet van de financiële instelling die gekozen is om de ideale keuze te maken, door gebruik te maken van een site om het aanbod van de verschillende organisaties te vergelijken en het huwelijkskrediet in België het voordeligst voor u te vinden.

De verschillende manieren om een huwelijk te financieren

Als u eenmaal de organisatie hebt gekozen waar u het geld wilt lenen, krijgt u twee soorten leningen aangeboden:

  • persoonlijk krediet, waarbij u geen bewijsstukken nodig heeft voor het gebruik van het geleende geld. Voor de meeste banken heeft het een JKP van 4,5 tot 9% en een looptijd van 12 tot 60 maanden. Het stelt hen ook in staat om 1.500 tot 2.500 euro te lenen.
  • Het toegewezen krediet waarvoor een bewijs van het gebruik van het bedrag nodig is. Het is voordeliger omdat de rentevoet laag is in vergelijking met het persoonlijke krediet. Ook moet worden opgemerkt dat als het gaat om leningen, hoe beter een dossier is, hoe geloofwaardiger het is.
    Het is daarom noodzakelijk om een goede staat van dienst te hebben. Het is ook belangrijk om de kwestie van de afschrijving niet te vergeten, want het bedrag dat u ontvangt moet worden terugbetaald.

Ten slotte, voor elke vraag met betrekking tot krediet, financiering en de behoefte aan geld in België, raden wij de website wikifin.be aan.

Andere kredieten :

Persoonlijke lening: Een persoonlijke lening is een consumentenkrediet. Het wordt verleend zonder rechtvaardiging. In België zijn de kredietverstrekkers min of meer kieskeurig voordat ze een gunstig antwoord geven op de vraag naar consumentenkrediet zonder bewijsstukken, maar deze flexibiliteit hangt af van de kredietinstelling en ook van de regio.

Autokrediet: De financiering van een auto in België voor de individuele burger betekent de vrijheid hebben om te kiezen tussen nieuwe voertuigen en een tweedehandsvoertuig. Het is dus vrij om te kiezen tussen een lening voor een nieuwe auto of een lening voor een gebruikte auto.